Zapraszamy na Live Cooking z Jerzym Sobieniakiem w Factory Ursus!
Już 26 października w godzinach od 12.00 do 17.00 zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie kulinarne organizowane przez Tefal – Live Cooking, które odbędzie się obok salonu JOOP! w naszym centrum.
W roli głównej wystąpi Jerzy Sobieniak:
Doświadczony restaurator i uznany szef kuchni, który znalazł się na prestiżowej liście 50 najlepszych restauratorów według Forbes. Pasjonat kulinariów i autorytet w dziedzinie sztuki grillowania. Często tworzy menu dla innych restauratorów, bazując na swoim wieloletnim doświadczeniu i wyjątkowej empatii, które stanowią jego największe atuty. Znany z programów telewizyjnych, takich jak „M jak Mięso”, „Zgrillowani” oraz „Przepis Dnia”,
regularnie występuje w telewizji śniadaniowej i radio, gdzie dzieli się swoją wiedzą na temat
gastronomii i technologii żywności. Współzałożyciel Akademii Grillowania Broil King w Piasecznie. Motto Jerzego „prostota jest matką dobrego smaku” – stanowi fundament dla tworzonych przepisów i dań.
Podczas gotowania na żywo powstaną potrawy:
- ryż po indyjsku z jajkiem, curry a`la kurczak
- potrawka z dyni i chorizo zapiekana pod serem
- suflet czekoladowy
- boczek w miodzie z chilli
- ekspresowy schab na kanapki w musztardzie
Dodatkowo 26 października skorzystacie z ekstra rabatu w sklepie Tefal:
-15% na wszystko przy zakupie za minimum 500 zł!



